Securitatea in cadrul smart-hosting.ro

Inca de la inceput am implementat politici de securitate cu un grad ridicat de protectie pentru fiecare domeniu gazduit pe serverele smart-hosting.ro .

Ce inseamana “securitate cu un grad ridicat de protectie”?

Daca se incearca o autentificare interfata WHM/cPanel, webmail, printr-un client de e-mail (outlook, thunderbird, etc…), la porturile SSH sau oricare alt port, folosind date incorecte (username si/sau parola) mail mult de 5 ori in 5 minute, pentru a proteja si nu solicita nejustificat serverul, firewall-ul va bloca accesul acestui IP.

Daca nu am fi adoptat aceasta politica de securitate, dat fiind numarul mare de autentificari esuate, voit sau nu, ar fi solicitat serverele peste o limita normala admisa, rezultand timpi de raspuns foarte mari la interogarea domeniilor gazduite, email-urilor, existand posibilitatea comprimiterea datelor din conturile de gazduire.

Daca se intampla sa observati ca nu aveti acces la domeniul dumneavoastra, interfata de administrare cPanel, la webmail, daca nu puteti primi/trimite e-mail-uri, este foarte probabil ca IP-ul dumneavoastra sa fi fost blocat; in acest caz va rugam sa contactati echipa suport, disponibila pentru dumneavoastra 24/7;

 

Echipa smart-hosting.ro va multumeste pentru intelgere.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.