Politica de trimitere a email-urilor de pe serverele smart-hosting.ro

Pentru fiecare domeniu gazduit pe serverele smart-hosting.ro este setata o limita de maxim 250 de email-uri ce pot fi trimise intr-o ora. Daca este depasita  aceasta limita, majoritatea email-urilor vor fi returnate intr-un mesaj ce va contine o eroare de trimitere. Daca totusi s-a intamplat acest lucru va rugam sa asteptati cel putin o ora dupa incident pentru a trimite din nou email-uri.

Orice lista de trimitere care contine un numar mai mare de 5000 de email-uri necesita o solutie semidedicata sau dedicata, si anume un Server VPS sau Server Dedicat.
Trimiterea de e-mail-uri catre orice lista mai mare de 500 de adrese de mail, este permisa doar in intrervalul orar, cand serverele au in incarcare mai redusa.
Acest interval orar este intre orele 01:01AM si 07:00AM de luni pana vineri, iar sambata si duminica in orice perioada.

NOTA: NU acceptam trimiterea de email-uri astfel:  250 email-uri/ora x 24 de ore pe zi. E-mail-urile trebuiesc trimise la un intreval de 15 secunde intre fiecare mail.

Toate liste de email trebuie sa fie de tipul Double Opt-In. Aceasta inseamna ca detinatorul ficarei adrese de email si-a exprimat explicit dorinta de a primi email-uri din partea dumneavoastra si a confirmat ca adresa respectiva de email ii apartine. Nu este permisa trimiterea de email-uri catre liste cumparate sau primite. Trimiterea de email-uri catre astfel de liste vor fi interpretate ca fiind SPAM.
Trimitere in mod repetat a email-urilor nesolicitate va duce la suspendarea imediata si neconditionata a contului dumneavoastra de gazduire, fara a se restitui sumele platite in avans catre furnizor.

Compania noastra are toleranta zero impotriva trimiterii de email-uri nesolicitate sau altor forme de mesaje tip SPAM.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.