Vulnerabilitate WordPress

Va rugam sa modificati toate parolele de acces. (conturi de FTP, e-mail, etc..)-este valabil in orice situatie, vedeti ceva suspect la site-ul dumneavoastra.

Din cauza numeroaselor probleme de vulnerabilitate pe care platforma WordPress le are in acest moment si a deselor atacuri asupra acestui CMS, recomandam instalarea a trei plugin-uri care vor mari securitatea site-ului dumneavoastra.
Pentru oricare din aceste plugin-uri este necesar sa va logati in contul dumneavoastra de administrator, din meniu selectati Plugins iar mai apoi optiunea Add New/Adauga.

– Timthumb Vulnerability
Acest plug-in verifica automat si periodic site-ul dumneavoastra pentru semne clare de compromitere.

– BulletProof Security
Acest plug-in protejeaza site-ul dumneavoastra impotriva mai multor tipuri de atacuri. Dupa instalarea lui, va rugam sa navigati la meniul BPS Security nou creat si alegeti optiunea de Create secure .htaccess File, mai apoi click pe OK. Dupa aceea, mai jos, pe pagina de setare a plugin-ului este nevoie de activati BulletProof Mode pentru toate optiunile afisate. Atentie! Acestea nu dispar dupa setare.

– Wordfence
Acesta este poate cel mai important plug-in de securitate. Dupa instalarea lui trebuie sa accesati meniul acestui plug-in, situat in subsolul meniul-coloana din stanga, si sa faceti o scanare a site-ului folosind optiunea Start a Wordfence Scan. Dupa scanare, e va afisava fi afisat un raport privind securitatea site-ului dumneavoastra, fisiere corupte sau suspecte, precum si vulnerabilitatile descoperite.”

Daca totusi doriti resetarea parolei, va rugam sa ne anuntati.

Echipa Suport – smart-hosting.ro

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.