• Domenii GRATUITE!

  by  • April 25, 2012 • Noutati, Promotii • 0 Comments

  Smart-hosting.ro ofera cate un domeniu GRATUIT  la achizitionarea pachetelor de gazduire web Smart Paladin si Smart Paladin Plus comandate pentru o perioada de minim 1 an.

  Daca alegeti un pachet de gazduire Smart Paladin veti primi, la alegere, daca este liber, un domeniu international (.com,.net,.eu,.info,.biz,.org) GRATUIT; conditia de acordare este ca acest pachet de gazduire sa fie achiztionat pentru o perioada de 1 an. Tot la acest pachet, daca este achiztionat pentru 1 an, primiti 1 IP DEDICAT GRATUIT si 2 luni de gazduire GRATUITA!

  Daca optati pentru pachetul de gazduire SmartPaladin Plus va oferim, la alegere, daca este liber, un domeniu .ro GRATUIT; pentru a beneficia de aceasta gratuitate este necesar ca pachetul de gazduire ales sa fie comandat pentru o perioada de minim 1 an. La acest pachet, daca este comandat pentru 1 an, mai primiti 1 IP DEDICAT GRATUIT si 2 luni de gazduire GRATUITA!

  Domeniile Gratuite sunt oferite exclusiv la generarea comenzii de gazduire web si sunt setate ca domenii principale; pentru ele se configureaza contul de gazduire web.

  Va asteptam pe site-ul nostru, www.smart-hosting.ro

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.